• Restaurant
  • Diner

All-Day Dining restaurant

Het team in het All-Day Dining restaurant verwelkomt de hele dag gasten. In de ochtenduren staat hier een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet klaar, daarna lunch & diner. Alleen borrelen? Dat kan natuurlijk ook! Op het menu staan uiteenlopende gerechten die voor ieder wat wils bieden. Het is ook mogelijk om te dineren in de privacy van een hotelkamer, want het hotel biedt zowel roomservice als take-in service.

Openingstijden Ontbijt

Maandag t/m vrijdag: 06.30 - 10.00 uur 
Zaterdag & zondag: 07.00 - 11.00 uur 

 

Openingstijden All-Day Dining

Maandag t/m zondag

Lunch 12.00 - 14.00 uur
Dinner 17.00 - 21.30 uur

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)40 235 82 35 of via info@hieindhoven.com

 


 

Zakelijke culinaire mogelijkheden

Een heerlijk ontbijt of een energieke koffie-break. Doorwerken en lunchen in de zaal of een uitgebreide lunch in ons restaurant. Een fingerfood- of stamppottenbuffet na afloop van de bijeenkomst of een borrel met lekkere hapjes in de bar. Het kan allemaal. Op basis van ieders wensen en ideeën maken wij iedere bijeenkomst culinair compleet. De innerlijke mens zal het hotel uiterst tevreden verlaten.

Informatie aanvragen

Lunch

Dagelijks van 12:00 tot 14:00 uur is iedereen van harte welkom om een keuze te maken uit de gerechten op onze lunch kaart.

menu

Diner

U bent dagelijks van 17:00 tot 21:30 uur van harte welkom om een keuze te maken uit de gerechten op onze diner kaart.

menu
Bar eindhoven

Bar the Living

In Bar The Living kunt u genieten van een lunch, drankje, of nog even wat werken. Het is ook mogelijk om hier een borrel te drinken of een hapje te eten na een vergadering.

Lees meer