Even er heerlijk tussenuit!

Om een verblijf bij ons nog leuker te maken hebben we uiteenlopende arrangementen samengesteld. Maak gebruik van verschillende acties om de overnachting(en) nog voordeliger te maken. Boek het favoriete arrangement, wordt heerlijk verwend en ga daarna met geweldige verhalen en herinneringen over het verblijf in Eindhoven terug naar huis.

Paasarrangement

Incl. heerlijk (paas)ontbijt, parkeren 50% korting, kleine paasverrassing, picknick pakket to go en leuke activiteit voor de kids!

Bekijk dit arrangement

Romantisch genieten in Eindhoven!

1x overnachting op een executive kamer inclusief ontbijt, een flesje bubbels, chocolaatjes, een romantisch verrassingpakket, late check out tot 14.00 en gratis parkeren.

Bekijk dit arrangement

Wandelarrangement

Incl. wandelroutes, 2x overnachting op een executive kamer, 2x ontbijt, 1 dag lunchbox met koffie/thee to go en een late check out tot 14:00 uur.

Bekijk dit arrangement

Bioscooparrangement

Incl. 2 bioscoopkaartjes voor Pathé, overnachting in een executive kamer, fles wijn, ontbijt, late check out tot 14.00 uur en gratis parkeren.

Bekijk dit arrangement

#officeforaday

Op zoek naar een rustige plek om even lekker door te kunnen werken? Geen kids of klussende buren, maar even alle rust met alleen de laptop in een relaxte omgeving? Boek nu een kamer in ons hotel als uw #officeforaday.

Bekijk dit arrangement

All-Day Dining Restaurant

Voor een lekkere maaltijd of een geanimeerde borrel, iedereen is in ons All-Day Dining restaurant aan het juiste adres. Hotelgasten, Eindhovenaren, zakelijk of privé, wij vinden het allemaal gezellig.

In de ochtenduren staat hier een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet klaar. De rest van de dag serveren we lunch, borrel of diner.

Verder lezen

Bar The Living

De knusse zitjes en de openhaard zorgen voor een warme sfeer in Bar The Living. Ga lekker zitten en geniet van een lunch, drankje, of misschien toch nog even wat werken (onze snelle Wifi is natuurlijk gratis).

Verder lezen