Even er heerlijk tussenuit!

Om een verblijf bij ons nog leuker te maken hebben we uiteenlopende arrangementen samengesteld. Maak gebruik van verschillende acties om de overnachting(en) nog voordeliger te maken. Boek het favoriete arrangement, wordt heerlijk verwend en ga daarna met geweldige verhalen en herinneringen over het verblijf in Eindhoven terug naar huis.

Sleep & Dine

Incl. 3-gangen diner, overnachting op een premium kamer, ontbijt en een late check out tot 14:00 uur.

Bekijk dit arrangement

Romantisch uitje

Inclusief een klein flesje bubbels, een romantische verrassing, chocolade, overnachting in een Executive kamer, ontbijt, gratis parkeren en heerlijke late check-out tot 14:00 uur.

Bekijk dit arrangement

Wandel arrangement

De paden op, de lanen in! Inclusief prachtige wandelroutes, 2x overnachting op een Executive kamer, 2x ontbijt, 1 dag lunchbox met koffie To Go en late check out tot 14:00 uur.

Bekijk dit arrangement

All-Day Dining Restaurant

Voor een lekkere maaltijd of een geanimeerde borrel, iedereen is in ons All-Day Dining restaurant aan het juiste adres. Hotelgasten, Eindhovenaren, zakelijk of privé, wij vinden het allemaal gezellig.

In de ochtenduren staat hier een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet klaar. De rest van de dag serveren we lunch, borrel of diner.

Verder lezen

Bar The Living

De knusse zitjes en de openhaard zorgen voor een warme sfeer in Bar The Living. Ga lekker zitten en geniet van een lunch, drankje, of misschien toch nog even wat werken (onze snelle Wifi is natuurlijk gratis).

Verder lezen