Meetings & Events

Het centraal gelegen Holiday Inn Eindhoven is de uitgelezen partner voor een vergadering, seminar of training. Tevens voor een beurs of tentoonstelling bent u bij ons aan het juiste adres. Onze moderne en complete faciliteiten, uitgebreide culinaire mogelijkheden en jarenlange ervaring staan garant voor een succesvolle bijeenkomst waarbij het aan niets zal ontbreken. Onze zalen en culinaire mogelijkheden kunnen volledig ingezet worden naar uw wensen!

Onze event specialisten staan voor u klaar en denken graag met u mee. Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u contact opnemen met via: +31 (0)40 235 8270. U kunt ook een email sturen naar: meetings@hieindhoven.com.

 

IHG® Business Rewards

Of u nu een zakelijk evenement, een internationale meeting of een hotelkamer boekt, wij belonen u graag voor uw boeking bij een van onze hotels! Met IHG® Business Rewards spaart u gemakkelijk en snel voor prachtige beloningen zoals de nieuwste gadgets, airmiles of een hotelovernachting.

Registreer u snel

 

Meetings & Events COVID-19

Onze zalen en culinaire mogelijkheden kunnen volledig ingezet worden naar alle wensen. Uiteraard met in achtneming van alle richtlijnen van het RIVM.

Lees meer

Vergaderzalen

Onze multifunctionele zalen met daglicht en Wifi zijn beschikbaar vanaf 5 personen in de boardroom tot 200 personen in de plenaire zaal. 

Bekijk vergaderzalen

Culinaire mogelijkheden

Een heerlijk ontbijt of een energieke coffee-break. Doorwerken en lunchen in de zaal of een uitgebreide lunch in ons restaurant. Een fingerfood- of stamppottenbuffet na afloop van de bijeenkomst of een borrel met lekkere hapjes in de bar. Het kan allemaal! Op basis van uw wensen en ideeën maken wij elke bijeenkomst culinair compleet. De innerlijke mens zal het hotel tevreden verlaten.

Meer informatie

Vergaderformulier

Onze zalen en culinaire mogelijkheden kunnen volledig ingezet worden naar uw wensen. Vergaderen of een evenement organiseren bij ons is makkelijker dan ooit. En wij zijn helemaal ingericht op de 1,5 meter vereisten dus alle vormen van hybride bijeenkomsten kunnen we faciliteren. Uiteraard doen wij dat met in achtneming van de laatste richtlijnen van het RIVM.

Reservering maken of meer informatie? Vul snel het formulier in.

Vergaderformulier