Meetings & Events

Hier doen vergaderingen en events ertoe

Voor het eerst een vergadering planner of een doorgewinterde organisator: wij maken het organiseren van het volgende evenement eenvoudiger dan ooit.

Het centraal gelegen Holiday Inn Eindhoven Centre is de perfecte partner voor een vergadering, seminar of training. Tevens voor een kleine beurs beurs of tentoonstelling is dit het juiste adres. Onze moderne en flexibele faciliteiten, uitgebreide culinaire mogelijkheden en niet te vergeten de jarenlange ervaring staan garant voor een succesvolle bijeenkomst. 

Onze event medewerkers helpen graag om alle momenten te plannen, zodat ú kunt zorgen dat dit de beste vergadering ooit wordt. Voor meer informatie over alle (hybride) mogelijkheden, bel snel met +31 (0)40 235 8270 of stuur een email naar: meetings@hieindhoven.com.

 Onze zalen en culinaire mogelijkheden kunnen volledig ingezet worden naar uw wensen. Vergaderen of een evenement organiseren bij ons is makkelijker dan ooit. 

Reservering maken of meer informatie? Vul snel het formulier in.

Vergaderformulier

 

Vergaderzalen

Onze multifunctionele zalen met daglicht en Wifi zijn beschikbaar vanaf 5 personen in de boardroom tot 200 personen in de plenaire zaal. Op zoek naar een hybride oplossing, ook daar hebben we de kennis en techniek in huis. 

Bekijk vergaderzalen

Culinaire mogelijkheden

Start de dag met een heerlijk ontbijt of een energieke coffee-break. Doorwerken en lunchen in de zaal of een uitgebreide lunch in ons restaurant. Een uitgeserveerd menu of heerlijk buffet na afloop van de bijeenkomst of een borrel met lekkere hapjes in de bar. Het kan allemaal! Op basis van ieders individuele wensen en ideeën maken wij elke bijeenkomst culinair compleet. Neem contact op via ons vergaderformulier voor een culinaire toevoeging aan uw bijeenkomst.

Meer informatie

IHG® Business Rewards

Of het nu een zakelijk evenement, een internationale meeting of een hotelkamer betreft, wij belonen met plezier voor een boeking bij een van onze hotels! Met IHG® Business Rewards is het gemakkelijk en snel sparen voor prachtige beloningen zoals de nieuwste gadgets, airmiles of een hotelovernachting.

Registreer snel