Meetings & Events COVID-19

Uw gezondheid is erg belangrijk voor ons en wij gaan goed voor u zorgen gedurende uw meeting en/of event in ons hotel. Wij treffen veel hygiënische maatregelen en zorgen voor een optimale inachtneming van de maatregelen met betrekking tot  COVID-19.

Vanwege COVID-19 zijn ook wij helaas genoodzaakt om ook binnen het hotel maatregelen te treffen welke zijn opgelegd door de overheid en die tot nader bericht van kracht zijn. Concreet betekent dit dat wij aanpassingen maken in onze zalen en in de bezettingsgraad. 

Bekijk hier onze opstelling

Vergaderzalen

Onze multifunctionele zalen met daglicht en Wifi zijn beschikbaar vanaf 5 personen in de boardroom tot 200 personen in de plenaire zaal. Op zoek naar een hybride oplossing, ook daar hebben we de kennis en techniek in huis. 

Bekijk vergaderzalen

Vergaderformulier

Onze zalen en culinaire mogelijkheden kunnen volledig ingezet worden naar uw wensen. Vergaderen of een evenement organiseren bij ons is makkelijker dan ooit. En wij zijn helemaal ingericht op de 1,5 meter vereisten dus alle vormen van hybride bijeenkomsten kunnen we faciliteren. Uiteraard doen wij dat met in achtneming van de laatste richtlijnen van het RIVM.

Reservering maken of meer informatie? Vul snel het formulier in.

Vergaderformulier