Meetings & Events COVID-19

Uw gezondheid is erg belangrijk voor ons en wij gaan goed voor u zorgen gedurende uw meeting en/of event in ons hotel. Wij treffen veel hygiënische maatregelen en zorgen voor een optimale inachtneming van de maatregelen met betrekking tot  COVID-19.

Vanwege COVID-19 zijn ook wij helaas genoodzaakt om ook binnen het hotel maatregelen te treffen welke zijn opgelegd door de overheid en die tot nader bericht van kracht zijn. Concreet betekent dit dat wij aanpassingen maken in onze zalen en in de bezettingsgraad. 

Bekijk hier onze opstelling

Vergaderzalen

Onze multifunctionele zalen met daglicht en Wifi zijn beschikbaar vanaf 5 personen in de boardroom tot 200 personen in de plenaire zaal. Op zoek naar een hybride oplossing, ook daar hebben we de kennis en techniek in huis. 

Bekijk vergaderzalen

IHG® Business Rewards

Of het nu een zakelijk evenement, een internationale meeting of een hotelkamer betreft, wij belonen met plezier voor een boeking bij een van onze hotels! Met IHG® Business Rewards is het gemakkelijk en snel sparen voor prachtige beloningen zoals de nieuwste gadgets, airmiles of een hotelovernachting.

Registreer snel