COVID-19

Onze huidige maatregelen 

 • Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en om te zorgen voor een goede start, serveren wij uw ontbijt van maandag t/m vrijdag tussen 06:30 – 12:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 07:00 - 12:00 uur.

  Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan werken wij met tijdsvakken, geef uw gewenste ontbijttijd door aan de receptie.

 

 • Onze collega’s van het restaurant nemen graag uw bestelling aan voor lunch,
  diner of iets te drinken. Wij verzorgen dagelijks lunch vanaf 12:00 uur en diner van 17:00 uur tot
  21:30 uur uur.

---

Samen tegen COVID-19 - #MetElkaarVoorElkaar

Holiday Inn Eindhoven, als onderdeel van de InterContinental Hotels Group (IHG), stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Daarom ontvangen we gasten op gepaste wijze en conform alle regelgeving vanuit de overheid en het RIVM.

We hebben ook een aantal “huisregels” opgesteld. Zo weet iedereen zeker dat je in ons hotel met een gerust hart kunt verblijven én vooral: kunt genieten.

 

Onze huisregels

1,5 meter afstand

Houd áltijd en overal 1,5 meter afstand, van andere gasten en van onze collega's.

Thuisblijven bij klachten

Verkouden of andere griepklachten? Blijf dan thuis. Als bij ons het vermoeden bestaat dat u ziekteverschijnselen vertoont, kan het zo zijn dat we moeten besluiten u niet toe te laten.

Volg alle aanwijzingen op

Volg altijd de aanwijzingen van onze collega's op. Zo kunnen we voor iedereen een veilige omgeving garanderen.

Desinfecteren

Bij iedere ingang van hotel is een desinfectiepunt aanwezig. Desinfecteer bij binnenkomst gelijk de handen en, waar mogelijk, ook de bagage. Alle ruimtes worden daarnaast voortdurend gereinigd.

Ons lobbybeleid

We willen iedereen vragen om de lobby alleen te betreden als je er echt moet zijn. Ook dan geldt: houd altijd 1,5 meter afstand van andere gasten en collega's. Vragen voor onze collega's? Bel dan nummer 888 op de telefoon in de kamer. Onze collega's helpen graag!

Voorkom samenscholing, ook in je kamer

Naast het bewaren van 1,5 meter afstand vragen we u om samenscholing, zoals aangegeven door het RIVM, te voorkomen. Dat geldt ook voor de hotelgangen, bij de liften en op de trappen. En op de hotelkamer mag u echt alleen zijn met de perso(o)n(en) die officieel ingeschreven staan op die kamer en zoals bij ons bekend. 

Volg de aangegeven route

In de hotels zijn er markeerpunten die laten zien wat de juiste route is. Onze collega's lichten die route - met gepaste afstand - graag toe. 

Lekker (veilig) eten

In ons hotel serveren wij een overheerlijk ontbijt. Zo weet u zeker dat u de dag écht goed begint. Lunch en diner wordt geserveerd, smakelijk zoals altijd, maar met afstand. Het aantal gasten dat aan één tafel mag zitten is volgens de laatst bekende instructie vanuit de overheid, daar mogen we geen uitzonderingen op maken, hoe jammer dat misschien ook is. 

Blijf fit en pak de trap

Neem wanneer mogelijk altijd de trap in plaats van de lift. De regels worden voor én in de lift / in het trappenhuis gecommuniceerd. 

Zonder contact betalen

Betalen kan met pin, creditcard of contant geld, maar we geven de voorkeur aan contactloos betalen.  

Vergeet niet te lachen en te genieten!

Hoewel veel een beetje anders is, blijf er één ding onveranderd: u kunt ervan op aan dat u een fijn ontspannen verblijf te wachten staat.

Kosteloos annuleren

We begrijpen dat het in onzekere tijden prettig is als plannen gewijzigd kunnen worden. Daarom is het verblijf bij ons gratis te annuleren of te verplaatsen naar een ander moment wanneer via onze eigen websites geboekt.

Annuleer de boeking t/m 24 uur voor aankomst geheel kosteloos. Neem daarvoor contact op met de receptie van Holiday Inn Eindhoven via info@hieindhoven.com of 040-235 8 235. In het geval dat u de boeking wenst te verplaatsen en de nieuwe datum valt duurder uit dan de oorspronkelijke boeking zijn wij genoodzaakt dit verschil door te berekenen. 

Faciliteiten

 • Ons zwembad is geopend met een strikte handhaving op het maximum aantal gasten van 8 van maximaal 3 verschillende huishoudens. Een pasje voor het zwembad kan opgehaald worden bij de receptie.
 • Onze Minigym is geopend 24/7 met strikte handhaving op het maximum aantal gasten. Een pasje voor de gym kan opgehaald worden bij de receptie.
 • Er is een digitale krantenservice, meer informatie is aanwezig bij de receptie.
 • In de hotelkamers zijn notitieblokjes, pennen en overige losse items verwijderd uit het oogpunt van hygiëne.
 • Bij de receptie zijn mondkapjes, handschoenen, desinfectiegel en desinfectiedoekjes aanwezig.

Iedere dag nemen we alle voorzorgsmaatregelen om iedereen een volledig veilig, onbezorgd en plezierig verblijf te bezorgen. We moedigen gasten aan om met vragen of bezorgdheden rondom een (toekomstige) reservering contact op te nemen met het hotel. Door te bellen, mailen of WhatsApp’en. Onze collega’s staan 24/7 klaar om alle vragen te beantwoorden!

Voor actuele informatie over het coronavirus in Nederland verwijzen we naar de website van RIVM.