Restaurant & bar

Wanneer u verblijft bij Holiday Inn Eindhoven hoeft u het hotel écht niet meer te verlaten voor een heerlijke maaltijd of gezellige en ontspannen borrel. Van een gezond en uitgebreid ontbijtbuffet tot een borrel, lunch en diner in onze bar of culinair genieten bij Brasserie FLO. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (0)40 235 8231 of via info@floeindhoven.nl

Brasserie FLO Eindhoven

Brasserie FLO Eindhoven is een uitstekende locatie voor culinaire liefhebbers en iedereen die van de Franse keuken houdt. Ons menu is geïnspireerd op de ambachtelijke Franse keuken en traditionele kookmethodes en wisselt ieder seizoen. Klik hier voor de menukaart en website van Brasserie FLO Eindhoven.

Ambachtelijke Franse cuisine

Schaaldieren buffetDe ambachtelijke en traditionele Franse keuken, verleidelijke brasserie gerechten, dagverse producten van de hoogste kwaliteit en culinaire creaties bereidt met passie en vakmanschap. Dát is Brasserie FLO Eindhoven. Vanuit ons Fruits de Mer buffet bieden wij u een uitgebreide selectie van de beste oesters, schaal- en schelpdieren. Tevens kunt u genieten van een heerlijk vleesgerecht en smaakvolle seizoensgerechten.

Verrassende ambiance

Restaurant FLONiet alleen de gerechten brengen u in Franse sferen. Ook het op Art Deco geïnspireerde interieur, de vrolijke en dynamische bediening en de geuren uit de open keuken geven u direct het gevoel in Frankrijk te vertoeven. Graag verwelkomen wij u in ons restaurant voor een heerlijk ontspannen Franse avond of culinaire (zaken)lunch.

The Living, een ontmoetingsplek bij uitstek

BarIn onze bar “The Living” is het prima toeven met zijn warme uitstraling, knusse zitjes en gezellige open haard. De aanwezigheid van zakelijke faciliteiten zoals gratis WiFi en diverse stopcontacten biedt u de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer te werken. Maar ook een borrel na uw vergadering of meeting, een hapje eten (lunch & diner) of een zakelijke afspraak is hier mogelijk.

 

 

 

Website Brasserie FLO Eindhoven
Menukaart Bar The Living