Meetings & events

U-opstellingHet centraal gelegen Holiday Inn Eindhoven is de uitgelezen partner voor uw vergadering, seminar of training. Maar ook voor een beurs of tentoonstelling bent u bij ons aan het juiste adres. Onze moderne en complete faciliteiten, uitgebreide culinaire mogelijkheden en jarenlange ervaring staan garant voor een succesvolle bijeenkomst waarbij het aan niets zal ontbreken. Onze zalen en culinaire mogelijkheden, op uw manier.

Klik hier voor onze Banquet Map met uitgebreide informatie over de mogelijkheden. Uiteraard is uw telefoontje naar ons Banquet Sales Team van harte welkom: +31 (0)40 235 8270. Ook kunt u mailen naar: reservations@hieindhoven.com.

“Meet” op topniveau

VergaderzaalOnze multifunctionele zalen met daglicht en Wifi zijn beschikbaar vanaf 5 personen in de boardroom tot 200 personen in de plenaire zaal. Ook bieden we een aangrenzende foyer die uitermate geschikt is voor een afsluitende borrel maar ook een prima ontvangstruimte of break-out room is. Uiteraard behoren extra faciliteiten zoals video & telephone conferencing tot de opties. Onze technische en audiovisuele dienst zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Culinaire mogelijkheden

BanquetEen heerlijk ontbijt of een energieke koffie-break. Doorwerken en lunchen in de zaal of een uitgebreide lunch in onze brasserie. Een fingerfood- of stamppottenbuffet na afloop van de bijeenkomst of een borrel met lekkere hapjes in de bar. Het kan allemaal. Op basis van uw wensen en ideeën maken wij uw bijeenkomst culinair compleet. De innerlijke mens zal het hotel tevreden verlaten.

IHG Business Rewards

Of u nu een zakelijk evenement, een internationale meeting of een hotelkamer boekt, wij belonen u graag voor uw boeking bij een van onze hotels! Vanaf 1 april 2015 wordt u beloond voor elke boeking die u bij ons maakt. Met IHG BusinessRewards spaart u gemakkelijk en snel voor prachtige beloningen zoals de nieuwste gadgets, airmiles of een hotelovernachting. Registreer u snel via www.ihgbusinessrewards.com!